viernes, 15 de febrero de 2008

Amanida tèbia de formatge de cabra amb mel i mòdena

Ingredients (per a 4 persones):

- Enciams variades (escarola, rúcula, fulla de roure...)
- 2 ò 3 patates (segons tamany)
- 2 tomàquets d'amanida grans
- 8 rodanxes fines de formatge de cabra (rulo)
- Formatge manxec en virutes.
- carpaccio de vedella.
- 8 torradetes de pa
- pipes pelades i nous
- Oli d'oliva verge extra, vinagre de mòdena, sal, julivert, pebre i mel.

Preparació:

- Coure les patates senceres. Deixar-les refredar una mica, pelar-les i tallar-les en làmines (0.5 cm). Colocar-les a una safata plana.
- Afegir julivert picat, sal, pebre i oli sobre les patates.
- Posar a sobre les làmines de carpaccio.
- Posar les fulles d'enciam per sobre de l'anterior, cobrint-lo tot.
- Posar el formatge de cabra en rodanxes sobre les torradetes de pà, i posar-les al forn (grill) fins que es dorin.
- Tallar els tomaquets en rodanxes gruixudes (1cm) i pasar-les pel foc, a una paella, volta i volta.
- Afegir els tomàquets tebis, el formatge manxec, les pipes pelades i les nous a l'amanida.
-Finalment afegir las torrades amb el formatge de cabra just abans de servir.
- Afegir la salsa*

*Per la salsa:
-Posem 4 cullerades grans d'oli, 1 de mòdena, 1 de mel y una mica de sal a un got i barregem tot.


Bon profit!

No hay comentarios: